MILAN MARIĆ NOVO ZAŠTITNO LICE BRENDA REPLAY

MILAN MARIĆ NOVO ZAŠTITNO LICE BRENDA REPLAY

Čuveni italijanski denim brend Replay, poznat po saradnji sa brend ambasadorima kao što su Neymar Jr, Marco Verratti i Alessandra Ambrosio, predstavio je svoje novo zaštitno lice – harizmatičnog srpskog glumca Milana Marića, koji je osvojio publiku širom regiona maestralnim ulogama koje je odigrao.

 

Sloboda izražavanja i individualnost čine osnovu Replay filozofije, stoga je i izbor poznatog srpskog glumca za zaštitno lice sasvim logičan – on predstavlja oličenje duha ovog italijanskog brenda.

 

Pored izuzetne sposobnosti transformacije i prilagođavanja različitim ulogama, Milan Marić skreće pažnju javnosti i svojim stilskim transformacijama – od elegantnog izgleda na Berlinskom filmskom festivalu pa sve do neformalnih kombinacija za svakodnevne prilike.

 

A kako izgleda stil popularnog srpskog glumca van kamera?

 

Ležeran i udoban, zasnovan na komadima koji su podjednako vanvremenski, jednostavni i upečatljivi.

 

 

U novoj Replay digitalnoj kampanji, u fokusu su upravo modeli čistih krojeva i urbanog dizajna koji su nosivi u raznim varijantama i prilikama.

 

Okosnicu svake Replay kolekcije predstavlja jeans tretiran na različite načine kako bi se postigao “nošen” izgled.

 

Poznati glumac savršeno je izneo double denim kombinaciju, sa košuljom indigo plave nijanse i slim fit farmericama od rastegljivog teksasa.

 

 

Pantalone ravnog kroja ultimativni su favorit za gotovo svaku priliku, dok je kvalitetan sako komad koji treba da bude sastavni deo muškog garderobera.

 

Replay kolekciju za proleće/leto 2023. možete da pronađete u svim Replay i Fashion&Friends prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

Vaš,

Fashion Company