Fashion Company  Newsletter   Usudi se da stvaraš trendove

Usudi se da stvaraš trendove

Da li ćeš ove sezone jesen/zima smeti da se pozdraviš sa svim stereotipima o garderobi za hladne dane? Zaboravi sve jednobojne, tamne i monotone komade i hrabro zakorači u naše modno carstvo u kojem će te spremno dočekati komadi kojima ne možeš da kažeš ne.

 

Dame će u periodu pred nama čekati buntovna energija novih kolekcija, protkana efektnim bojama i detaljima u kojima će njihov karakter još više doći do izražaja.

 

 

  1. DIESEL pantalone 2. GUESS bluza 3. TOMMY HILFIGER džemper 4. TOMMY HILFIGER mantil 5. REPLAY haljina 6. DIESEL čizme 7. DESIGUAL torbica 8. UGG patike 9. REPLAY majica

 

 

I momci će u narednom periodu uživati u novim bojama i komadima koji će pratiti njihov stav i stajling, a posebnu pažnju usmeriće na nove teksture i materijale koji ovoga puta donose primese sjajnog i potpuno urbane detalje koji će se savršeno uklopiti sa klasičnim krojevima.

 

 

  1. DIESEL farmerke 2. GUESS majica 3. TOMMY HILFIGER majica 4. REPLAY ranac 5. TOMMY HILFIGER patike 6. PREMIATA patike 7. REPLAY košulja 8. REPLAY trenerka 9. DIESEL jakna

 

Istraži kompletnu novu kolekciju koja stiže svakoga dana u Fashion&Friends online shop na www.fashionandfriends.com gde te pored nove kolekcije čeka i stara koja je na popustu 40-60%!