Fashion Company  Aktuelnosti   SVETSKI POZNATA LICA U NOVOJ CALVIN KLEIN KAMPANJI

SVETSKI POZNATA LICA U NOVOJ CALVIN KLEIN KAMPANJI

Justin Bieber, Kendall Jenner, Maluma i drugi

Američka modna kuća Calvin Klein, Inc. predstavila je novu Calvin Klein Jeans i Calvin Klein Underwear globalnu reklamnu kampanju za proleće 2020. koja, pod sloganom Deal with it, slavi samopouzdanje i ljubav prema sebi.

 

Kako bi udahnuo život novoj, uzbudljivoj kampanji, Calvin Klein je angažovao istinske predstavnike nove generacije koji odišu neustrašivim samopouzdanjem i načinom izražavanja, kao što su pevači i tekstopisci Justin Bieber, Maluma i SZA, reper Lil Nas X, maneken i glumac Hunter Schafer, manekenka Kendall Jenner i pevač i glumac Lay Zhang.  Kampanju potpisuje renomirani modni fotograf Mario Sorrenti, uz snimatelja Bardia Zeinali.

 

U fokusu prolećne kampanje je najnovija Calvin Klein Jeans Body Stretch denim serija sa nestvarno fleksibilnim krojevima koji savršeno prate siluetu tela i nova, atraktivna linija veša Calvin Klein Underwear, zasnovana na minimalističkim krojevima i najfinijoj tkanini koja omogućava koži da diše.

 

Odabrane modele iz prolećne kolekcije Calvin Klein možete pronaći u online shopu najpoznatijeg multibrend lanca u regionu Fashion&Friends www.fashionandfriends.com