SPOJ ZABAVE I PRIRODE: TIMBERLAND ORGANIZOVAO HIKING TURU NA FRUŠKOJ GORI

SPOJ ZABAVE I PRIRODE: TIMBERLAND ORGANIZOVAO HIKING TURU NA FRUŠKOJ GORI

 

Hiking tura je jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje prirode. Vodeći američki outdoor brend Timberland je organizovao pešačku avanturu na Fruškoj gori u kojoj su učestvovali ljubitelji prirode i poznati influenseri: Nađa Erić, Dijana Kocić, Milica Vuković, Dušan Pavlović, Marko Đurić (Đura Fiskultura), Unja Green, Tijana Đurić, kao i Katarina Ćirković i Marko Banduka poznatiji kao Mladi Nomadi.

 

 

Avantura kroz guste šumske staze omogućila je prisutnima da istraže netaknutu lepotu očuvanog planinskog područja. Šetnja je počela na jednom od brojnih ulaza u Nacionalni park Fruška gora i završila se na fruškogorskom izletištu Stražilovo koje je udaljeno četiri kilometara od Sremskih Karlovaca sa pogledom na Novi Sad.

 

 

Članovi Timberland tima i influenseri krenuli su sa zajedničkim ciljem – da stignu do samog vrha gde su imali priliku da uživaju u predivnom pogledu uz dobru muziku poznatog DJ-a Aleksandre Duende, hranu i piće. Prijatnom pešačenju dodatno je doprinela udobnost Timberland obuće i garderobe iz nove kolekcije koju su nosili.

 

 

Na kraju opuštanja i uživanja u prirodi, organizatori i saradnici događaja iskoristili su priliku da očiste zelene površine i uklone sve štetne materije koje zagađuju prirodu.