Fashion Company  Aktuelnosti   SAVRŠENA OBUĆA ZA ZIMU: PREDSTAVLJAMO VAM TOP 5 KLJUČNIH MODELA BRENDA TIMBERLAND

SAVRŠENA OBUĆA ZA ZIMU: PREDSTAVLJAMO VAM TOP 5 KLJUČNIH MODELA BRENDA TIMBERLAND

Patike, gležnjače ili kultne Kanađanke? Nova kolekcija vodećeg outdoor brenda Timberland donosi modele koji se lako uklapaju uz svaku odevnu kombinaciju, poseduju onaj neodoljivi kul faktor, i iznad svega, pružaju vrhunsku zaštitu koja je imperativ u hladnim mesecima.

 

Donosimo vam dozu modne inspiracije uz pet ključnih modela, koji se ovog vikenda mogu kupiti na popustu u online shopu fashionandfriends.com

 

Dizajn Madbury Sneaker-a predstavlja omaž avanturističkom nasleđu brenda. Patike, inspirisane ritmom grada, napravljene su od miksa eko materijala, uključujući ReBOTL ™ tkaninu od recikliranih flaša i premium kožu iz postrojenja sa LWG silver-raited oznakom.

 

 

Najveći klasik među čizama, Kanađanke se i ove sezone nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zimskih komada. Kreirane su za generaciju koja ceni autentičnost, održivost i kvalitet, a svoju popularnost duguju kombinaciji performansi i urbanog dizajna.

Podjednako sportske i stylish, Bartlett Ridge zimske čizme mogu da podnesu i urbane i one ekstremnije izazove.

 

 

Odlazak na planinarenje je nezamisliv bez dobre obuće koja će biti idealan saputnik i po najnepredvidljivijem vremenu. Novi Timberland model odlikuje voodootporni materijal, gumeni đon za potpunu stabilnost i troslojni uložak koji apsorbuje neravan teren, pružajući vam priliku da uživate u prirodi bez ikakvog ograničenja.

 

 

Sprint trekker je savršeni primer obuće koja je istovremeno klasična, funkcionalna i svestrana. Model, koji ćete moći da nosite godinama, napravljen je od najfinijih vodootpornih materijala, idealnih za sve vrste avantura na otvorenom.

 

 

Kolekciju za jesen/zimu 2020. možete da pronađete u prodavnicama Timberland u šoping centrima Rajićeva, Ušće i Delta City u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.