Fashion Company  Newsletter   Prilagodi Jeansomaniju svom jesenjem outfitu

Prilagodi Jeansomaniju svom jesenjem outfitu

Počećemo sa najbitnijim shopping savetom – uvek budi u pripravnosti. Nikada ne znaš kada će te obradovati sjajna vikend akcija, a mi obožavamo da te iznenađujemo! Samo od 19.10. do 21.10. te očekuje 20% popusta na sve denim komade u okviru akcije Jeansomania. Čekiraj kombinacije koje mogu da ti posluže kao inspiracija za predstojeći šoping.

90’s Grunge – Da li voliš alternativu 90-ih i rado je se sećaš? Mi kažemo: „Zašto bi se samo prisećao?“ Replay je izbacio novu liniju komada inspirisanih bendom Nirvana, a ovu majicu (2) možeš sjajno da uklopiš uz Calvin Klein skinny jeans (3), Superdry kožnu jaknu (1), Scotch&Soda ranac (4) i Cesare Paciotti 4US čizme (5).

Black Wave – Fan si tamnih tonova? Nikakav problem. Samo za tebe smo osmislili kombinaciju koja se sastoji od čak 75% tamnog džinsa i to: Replay Hyperflex+ farmerki (3), denim ranca istog brenda (4) i tamno sive Scotch&Soda košulje od džinsa (2). Dopuni kombinaciju Timberland kaputom (1) podignute kragne i Replay poludubokim patikama (5) i spreman si da zavladaš jesenjom sezonom.

 

Lumberjack – Mislimo da ovoj kombinaciji nisu potrebna dodatna objašnjenja. Stil urbanog drvoseče je uvek pun pogodak, naročito ako priupitate dame za mišljenje. Bez daljeg odugovlačenja predstavljamo ti dva must have džins komada: Levi’s® farmerke svetlog denima (3) i Sherpa Trucker jaknu istog brenda (2). Kombinaciju dopuni Tommy Hilfiger kariranom košuljom (1), Timberland poludubokim cipelama (5) i, naravno, Scotch&Soda avanturističkim rancem (4).  

 

Da li si spreman da se ovog vikenda upustiš u potragu za novim omiljenim jeans komadom? Verujemo da jesi, i zato se vidimo u našim radnjama u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u uz 20% popusta.