Modna revija „Patrizia Pepe“ u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji

Modna revija „Patrizia Pepe“ u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji

 

Više od dvesta pedeset zvanica prisustvovalo je spektakularnoj modnoj reviji brenda „Patrizia Pepe“, koja je održana 25. maja u rezidenciji italijanskog ambasadora. Ova glamurozna manifestacija, organizovana od strane kompanije „Fashion Company“, agencije „Fabrika“ i italijanske ambasade, privukla je brojne ugledne goste iz diplomatskih krugova i poslovnog i javnog života.

 

Pre početka programa, prisutnima su se obratili Vesna Mandić, vlasnica „Fabrike“, italijanski ambasador NJ.E. Luka Gori i Manja Babović, direktorka marketinga „Fashion Company“. Oni su srdačno pozdravili sve učesnike i izrazili zadovoljstvo što su deo tradicionalne manifestacije „Italijanska moda u Beogradu“.

 

Publika je s oduševljenjem ispratila sve modele tokom revije, jer je kolekcija „Patrizia Pepe“ za proleće/leto bila prava modna poslastica.

 

 

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, italijanski brend „Patrizia Pepe“ zasluženo je stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda „The Fly“ postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

 

 

 

 

Artikle iz nove proleće/leto 2023 kolekcije možete pronaći u Patrizia Pepe i  Fashion&Friends radnjama, na online shopu i aplikaciji.

 

Vaš,

 

Fashion Company