KIKO MILANO DONOSI SAVRŠENU MAKEUP KOLEKCIJU ZA LETNJI MUZIČKI FESTIVAL

KIKO MILANO DONOSI SAVRŠENU MAKEUP KOLEKCIJU ZA LETNJI MUZIČKI FESTIVAL

 

Za sve obožavatelje leta, sunca i provoda do jutra na najboljim muzičkim festivalima, vodeći italijanski make-up brend KIKO MILANO predstavio je novu kolekciju koja će vam pomoći da postignete najoriginalniji i najupadljiviji izgled do sada, jer – više je više kada je u pitanju Festival Glow!

 

Zemljane boje prožete su zlatnim tonovima koji će vašoj koži dati preplanuli, sveži sjaj. Tirkizna i zlatna pakovanja odišu vintidž hipi šarmom kao odličan dodatak vašem festivalskom stilu.

 

S obzirom na to da ćete ceo dan provesti na suncu, počnite sa negom kože i obaveznom SPF zaštitom. Perfecting Face Fluid SPF 50 UVA pružiće neophodnu zaštitu i stvoriti savršenu bazu za tečnu podlogu.

FESTIVAL GLOW PERFECTING FACE FLUID SPF 50

 

Osnova

Za prirodan, prozračan look izaberite Fresh Feel Foundation SPF 30 koji matira, prekriva nesavršenosti i ujednačava ten, omogućavajući koži da diše. Potom nanesite puder u kamenu sa mat finišem Powder Foundation SPF 50 čija formula obogaćenom lavandom neguje vašu kožu i pruža dobru pokrivnu moć.

 

FESTIVAL GLOW POWDER FOUNDATION SPF 50 – 05 ALMOND

 

 

Za konturisanje lica i boju, nanesite 3D rumenilo lagani potezima na jagodice. Baked bronzerom blago naglasite nos, jagodičnu kost i slepoočnice, a potom nanesite tečni hajlajter Golden Star Cushion Highlighter na delove lica koje želite da istaknete.

FESTIVAL GLOW 3D BLUSH – 02 GOLDEN PEACH

FESTIVAL GLOW BAKED BRONZER – 01 HONEY DREAM

FESTIVAL GLOW GOLDEN STAR CUSHION HIGHLIGHTER – 02                                                             BRONZE VIBRATION

 

 

Oči

Poigrajte se nijansama sa metalik finišom iz palete Back On Stage Eyeshadow Palette. Za rock n roll vajb istaknite oči ajlajnerom Long Lasting Eyeliner & Kajal koji traje i do 10 sati ili pak voodotpornim ajlajnerom Waterproof Eye Marker čiji precizni vrh dozvoljava kreiranje finih linija. Zaokružite izgled Volume & Care dugotrajnom maskarom za volumen trepavica.

 

FESTIVAL GLOW BACK ON STAGE EYESHADOW PALETTE – 01 PURPLE                                                                         RAIN

     FESTIVAL GLOW WATERPROOF EYE MARKER – BLACK                           FESTIVAL GLOW VOLUME AND CARE MASCARA

 

 

Za postojanost šminke preporučujemo Keep Shining Make Up Fixer hidratantan sprej za fiksiranje sa blistavim efektom.

FESTIVAL GLOW KEEP SHINING MAKE-UP FIXER

 

Usne

Ako volite mat izgled usana, predlažemo No Transfer Lipstick sa bogatom teksturom koja se neće razmazati, ma koliko da pevate i igrate. Za sočnije usne izaberite Make Me Queen Lipstick hidratantni ruž sa hijaluronskom kiselinom, a potom nanesite Precious Lipgloss sjaj sa zlatnim česticama za dodatnu dozu glamura.

 

                        FESTIVAL GLOW NO TRANSFER LIPSTICK                                        FESTIVAL GLOW MAKE ME QUEEN LIPSTICK

 

FESTIVAL GLOW PRECIOUS LIP GLOSS

 

 

Završni dodir

Sigurni smo da ćete dočekati vaš omiljeni bend sa rukama podignutim u vazduhu, pa  iskoristite priliku da izaberete živopisnu boju koja će se isticati u masi. Zaokružite vaš beauty look Nail Lacquer lakom za nokte sa sjajnom završnicom i visoko pigmentisanom formulom.

FESTIVAL GLOW NAIL LACQUER – 04 FINAL GREEN TEAL

 

 

U Srbiji, proizvode iz nove kolekcije možete pronaći u prodavnicama KIKO MILANO u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, i u novootvorenoj prodavnici u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu. Kompletan asortiman je dostupan i u Fashion&Friends onlajn shopu i mobilnoj aplikaciji.

 

Vaš,

Fashion Company