Fashion Company  Newsletter   Jer on zaslužuje samo vrhunske fashion poklone

Jer on zaslužuje samo vrhunske fashion poklone

Ženskoj polovini je nekako lako kupiti poklon, jer je njima uvek i sve potrebno. Ali muškoj polovini – e to je pravi izazov i upravo zato smo rešili da ti olakšamo muke na vreme i napravimo top listu 10 novogodišnjih poklona. A bonus je što te u radnjama očekuje Ogrebi i Osvoji popust akcija, dok te u Fashion&Friends online shopu čeka popust od 30% na sve artikle.

 

Topla kapa sa krupnim žljebovima? Yes, please! Timberland kapa (1) koja odgovara ovom opisu dolazi u više boja i savršeno ide uz perjane jakne sa krznenim kapuljačama. Ovaj poklon možeš da kompletiraš i šalom istog brenda (10).

Ukoliko tvoj cenjeni trendsetter traga za dobrom torbom, onda nikako ne smeš da zaobiđeš Diesel (2) koji nudi širok raspon ovih komada, uz dodatak ekstravagantne note. Isti brend doneo nam je i Black Gold kolekciju bogatu džemperima etno dezena prilagođenog urbanim izazovima grada.

 

Kaiš je poklon sa kojim ne postoji šansa da pogrešiš. Za ovu bezbednu varijantu ti predlažemo da pogledaš komade već pomenutog Diesel-a (3), ali i Replay-a (4) ukoliko je tvoj dragi trendsetter u military fazonu.

 

Ukoliko pripremaš iznenađenje pripadniku 25+ kategorije, onda su čarape i donji veš postali jedan od najboljih poklona ikada! Da, teško je priznati, ali to je THE poklon kojem se najviše obradujemo. Zato nikako ne smeš da propustiš neverovatne dezene Scotch&Soda (6) čarapa, i color block donji veš svima nam dragog Calvin Klein-a (5).

 

U slučaju da se odlučiš za accessories poklon, prva pomisao svakako mora da bude novčanik, a u tom slučaju Tommy Hilfiger (8) predstavlja brend koji nikako ne smeš da zaobiđeš u svojoj potrazi. Ako tražiš neko malo drugačije rešenje aksesoar-poklona, onda ti predlažemo da pogledaš neverovatnu Scotch&Soda kolekciju (9) koja ti donosi maske za mobilne telefone izvanredne elegancije koja će obradovati svakog pravog gospodina.

 

Mislimo da je sada sve spremno da obraduješ svog gospodina. Ostalo je samo da se prošetaš do neke od naših ranja u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a ukoliko ti nije do šetnje, šoping možeš da obaviš i u Fashion&Friends online shopu.