Fashion Company  OTVOREN FASHION PARK OUTLET CENTER INĐIJA

OTVOREN FASHION PARK OUTLET CENTER INĐIJA

U Inđiji je 2012. godine otvoren Fashion Park Outlet Centar, prvi pravi outlet u Srbiji i regionu. Nakon više od 500 dana rada na izgradnji u kojoj je učestvovalo 1.000 ljudi, posetiocima je na 15.000 m2 moderno dizajniranog prodajnog prostora na raspolaganju 65 prodavnica najpoznatijih svetskih robnih marki, koje će tokom cele godine prodavati garderobu, obuću i aksesoare po cenama nižim od 30 do 70 odsto.

 

Inđijski outlet smešten je u neposrednoj blizini autoputa E75, a od dva najveća grada u zemlji Beograda i Novog Sada nalazi se na manje od 60 minuta vožnje. Pored automobila, do prvog outleta se može doći i redovnim autobuskim linijama autoprevoznika Lasta koje saobraćaju svakodnevno u više termina.

 

 

Fashion Park Outlet Centar je jedna od najvećih investicija koja je ove godine realizovana u Srbiji. Od oktobra 2010. godine kada je počela izgradnja uloženo je 25 miliona evra, a ukupna vrednost investicija kada projekat bude završen biće 40 miliona evra.

Na izgradnji projekta za koji je bila zadužena zadužena domaća kompanija Energogroup tokom radilo je oko 1.000 ljudi, a kada se sve prodavnice otvore i kada se kompletna investicija realizuje – do 2016. godine, biće otvoreno 1.000 novih radnih mesta.

Investitor je kompanija BlackOak Developments, finansijska institucija koja je pratila projekat je UniCredit banka, a operater britanski GVA Outlets, jedan od najpoznatijih evropskih outlet operatera. Jedan od vlasnika je i Fashion Company Srbija.