Fashion Company  Humanitarna manifestacija MOJ FESTIVAL nadmašila očekivanja

Humanitarna manifestacija MOJ FESTIVAL nadmašila očekivanja

Humanitarna manifestacija „MOJ FESTIVAL“ u organizaciji Udruženja Raiki Srbije i Fashion Company u februaru 2016. godine održana je u hotelu CROWNE PLAZA. Svojevrstan skup radionica za unapređenja kvalliteta života otvorila je NJKV Kneginja Jelisaveta Karađorđević. Predavanja su održali eminentni stručnjaci iz svojih oblasti – prof. Dr Žarko Trebješanin i Dejan Raković, Spasoje Vlajić, Jadranko Miklec, Dragan Lončar, Margarita Milenković, Siniša Ubović i dr Saša Plećević.

 

Među poznatim ličnostima posebnu pažnju su izazvali Vlada Jelić, voditelj Dnevnika RTS-a, Boško Jakovljević, manekenke Tamara Paunović i Anđelija Vujović, Danijela Karić, Iva Lalatović, Dr Feelgood kao i glumac Siniša Ubović koji se oprobao u ulozi muzičara zajedno sa članicama dueta DUSHA koje su svirale nepalsku muziku.

 

Celokupni prihod ostvaren tokom festivala uplaćen je na račun Crvenog krsta Srbije za potrebe finansiranja narodnih kuhinja u Kragujevcu i Kraljevu. Prijatelji festivala su Fashion Company, Victoria grupa, Fashion Park Outlet Center inđija, Forum shopping center, Grafix i Alma Quattro, kao i Britanska Internacionalna škola, Kompanija Pinko, Regent Hotel iz Niša.