HUGO I SUPERDRY: otvorili smo dve nove prodavnice u šoping centru Mall of Split

HUGO I SUPERDRY: otvorili smo dve nove prodavnice u šoping centru Mall of Split

Naša maloprodajna mreža juče je postala snažnija za dve nove prodavnice koje će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja dobrog šopinga u Splitu.

 

 

Prva HUGO prodavnica u Hrvatskoj, a druga na Balkanu, prostire na 120 metara kvadratnih prodajnog prostora koji oslikava urbani i progresivni stav brenda.

 

 

 

Kupcima su dostupne kolekcije za proleće/leto i jesen/zimu 2022. koje pomeraju granice između formalnog i sportskog stila, spajajući elemente poput statement logo grafika sa ležernim siluetama.

 

Nova prodavnica će postati nezaobilazna šoping destinacija za mlađu generaciju kupaca koja teži da bude drugačija, sa stilom.

 

 

Na prvom spratu Mall of Split otvorili smo i vrata nove prodavnice modnog brenda Superdry.

 

Ljubiteljima britanske ulične mode dostupna je aktuelna kolekcija koju odlikuju kvalitet materijala, opušteni krojevi i jedinstveni vintidž detalji.

 

Enterijerom prodavnice preovlađuju prirodni materijali i topli tonovi, uz crne, industrijske elemente koji prostoru daju dubinu i kontrast.

 

 

 

Store menadžerkama Iri Čatipović i Lei Pleštini, kao i njihovim timovima, želimo puno uspeha i odlične prodajne rezultate.

 

Vaš,

 

Fashion Company