Fashion Company  Aktuelnosti   GUESS PRAZNIČNA KAMPANJA INSPIRISANA DUHOM STAROG HOLIVUDA

GUESS PRAZNIČNA KAMPANJA INSPIRISANA DUHOM STAROG HOLIVUDA

Omiljeni američki modni brend GUESS lansirao je novu reklamnu kampanju koja prikazuje najtraženiji izgled za predstojeće praznike, sa modelom Erin Cummins i poznatim glumcima Kellie Stewart i Francescom Monte u glavnim ulogama.

 

 

Za vizuelni aspekt odgovoran je glavni kreativni direktor Paul Marciano, a cela kampanja snimljena je kroz objektiv Tatiane Gerusove u Los Angelesu.

 

 

 

„Ovo je prva kampanja koju su Kellie Stewart i Francesco Monte snimili za naš brend i mi im želimo dobrodošlicu u GUESS porodicu,“ rekao je Marciano.

 

Glavni aduti ženske kolekcije su teksas jakne i farmerke, koje se odlično kombinuju sa seksi bodi modelima od čipke. Kolekcija je upotpunjena jaknama od veštačkog krzna u crnoj boji, kožnim pantalonama od veštačke kože i bajkerskim jaknama u raznim bojama koje su apsolutni hit sezone.

 

 

Odabrane modele iz kolekcije za jesen/zimu možete kupiti u GUESS prodavnicama u šoping centrima Delta city i Ušće shopping center u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.