DIESEL SPORT KOLEKCIJA INSPIRISANA ESTETIKOM DEVEDESETIH

DIESEL SPORT KOLEKCIJA INSPIRISANA ESTETIKOM DEVEDESETIH

DIESEL PREDSTAVIO NOVU SPORTSKU KOLEKCIJU

 

Diesel je lansirao novu DIESEL SPORT kolekciju koja predstavlja savršen balans fitnesa i rekreacije. Bilo da želite autentičnu i udobnu kombinaciju za trening ili svakodnevni, neobavezni stajling, ova kolekcija vam nudi mnogobrojne modele u kojima ćete se osećati u isto vreme ležerno i u trendu,  za koju god od ove dve varijante da se odlučite. Nova linija proizvoda kreirana je sa ciljem da upotpuni aktivan, dinamičan, opušten i trendi način života.

 

 

Kolekcija inspirisana retro vajbom uzela je inspiraciju od ikoničnih, prepoznatljivih Diesel detalja kao što su color blocking, logo taping, kao i smela estetika devedesetih i ranih dvehiljaditih.

 

top sa printom       ženske helanke sa printom       transparentna ženska majica

 

muški duks sa zipom       crni muški šorts       žuta muška majica 

 

Diesel ovom sportskom kolekcijom nije ni ovog puta zanemario tehnička poboljšanja kao što su sportski topovi posebno dizajnirani za udobnost  i pokrivenost, brzo sušenje, UPH zaštita, materijali otporni na vetar i kišu, reciklirani poliester i još mnogo toga.

 

Modele DIESEL SPORT kolekcije možete pronaći u Diesel mono radnjama u Beogradu i Novom Sadu, na fashionandfriends.com online shop-u, kao i na istoimenoj aplikaciji.

 

Vaš,

Fashion Company