Fashion Company  Newsletter   #TBT – Retro je uvek IN

#TBT – Retro je uvek IN

Ovaj naslov ujedno odgovara i na pitanje iz newslettera – stil zastupljen u filmu Matrix i kultna elegancija Jackie Kennedy ne prestaju da nas inspirišu i apsolutno uvek su IN! Međutim, ponekad je lako u moru popusta propustiti komade uz koje možeš da oživiš stilove tebi dragih minulih epoha. Zato ti nudimo još jedan vodič za snalaženje u sve brojnijim Mid Season Sale popustima, koje uz vikend akciju (16.11-18.11) možeš da pronađeš i u našem Fashion&Friends online shopu.

#TBT to the (Very) Old School – Kada kažemo very old mislimo na kraljicu Viktoriju, Luja XIV & Co. Da, da, barokni, rokoko i viktorijanski stilovi su nepresušni izvor inspiracije i u svakoj kolekciji mogu da se pronađu njihovi tragovi. Samo jedan komad u kombinaciji sa svakodnevnim odevnim predmetima će učiniti tvoj outfit NEZABORAVNIM: Scotch&Soda haljina (2) sa kragnicom i karnerima, Liu Jo jakna (1) sa krznom i dodatkom koji podseća na pelerinu, Manila Grace papuče-cipele (4) leopard printa, Desigual trobojna torba (5) zagasitih tonova, Guess Crystal touch (3) zlatna ogrlica.

#TBT to Swinging 60’s – Period kada sloboda polako ali sigurno stupa na scenu, doba Pop Arta, ekspanzije jednakosti. Upravo zato ova dekada predstavlja večnu inspiraciju. Jedan komad, dva, tri, pet – nećeš pogrešiti za koliko god ih se budeš odlučila: Liu Jo White Label karirana haljinica (2), Guess kratka bundica (1) puder roze boje i matchy Liu Jo torbica sa duplom ručkom (5), Mango bele čizme (4) do kolena i konačno Scotch&Soda (3) Gatsby kapa.

#TBT to the Matrix Era – Koža, latex, crno, brzo – o da, 90-te sa filmom Matrix kao krunom ove dekade su ušle na velika vrata jesenje sezone, a mi ti predstavljamo komade bez kojih ovo godišnje doba ne može da prođe: Diesel haljina (2) sa šlicevima, privescima, učkurima i svim ostalim dragim nam brzim aplikacijama, Calvin Klein jakna (1), Diesel ceger (5) aka torba uz koju ćeš svakako biti zapažena, Guess čizme (4) do kolena sa karakterističnim belim prugama i Mango naočare (3).

 

Stilske epohe udružene sa nezaboravnim kostimima iz filmova su uvek dobra inspiracija za šoping, naročito u sezoni neverovatnih popusta. Osmisli na vreme svoj šoping! Vidimo se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u u kome te ovog vikenda čeka akcija – 20% popusta na SVE artikle.