Fashion Company  Newsletter   Stilizuj svoju Jeansomaniu

Stilizuj svoju Jeansomaniu

Postoje neki materijali, teksture, pattern-i koji su rezervisani isključivo za određenu sezonu. Lan i zima, krzno i leto, novogogišnje aplikacije i proleće – apsolutni mismatch. Ali zato denim ide perfektno uz svaku sezonu, pejzaž i priliku. Na tebi je samo da pustiš mašti na volju i osmiliš detalje koji će dovesti tvoju denim kombinaciju do savršenstva. Naše je da ti kažemo da od 19.10. do 21.10. traje Jeansomania koja ti donosi 20% popusta na jeans komade, te da možeš da je iskoristiš u svim našim radnjama, uključujući u Fashion&Friends online shop-u.

Casual Class – Idealna dnevna kombinacija koju možeš da prošetaš i do posla i do obližnjeg kafića, a 75% nje čine denim komadi: Desigual farmerke svetlog džinsa sa high school aplikacijama (2),  Calvin Klein slim fit košulja (1) preko koje možeš da prebaciš Tommy Hilfiger džemper (3) iz Tommy Icons linije. Sporty yet classy Replay srebrne plitke čizmice (5) i Guess torbica (4) sa metalnim kružnim pločicama predstavljaju izvrstan finish.

Chic & Easy – Izvanredan outfit za dane, ali i noći kada se osećaš elegantno sa buntovničkom notom: Guess ripped suknja (2) sa šlicevima uvezanim debelom trakom sa obe strane, košulja svetlijeg džinsa (1) istog brenda, Diesel salonke (5) sa punim sporty trakama različitih boja. Podari dodir elegancije odabranim komadima tako što ćeš ih začiniti Desigual raznobojnom maramom (3) i Calvin Klein rancem (4).

Domino Jeans – Još jedna kombinacija kojom dominira jeans. Ovaj outfit je savršen za hladnije jesenje dane. Naročito ako si odlučila da se upustiš u avanturu istraživanja nekog novog grada: Replay Hyperflex+ Luz farmerke (3), Liu Jo košulja (2) ukrašena perlicama, Levi’s Ex-Boyfriend Trucker jakna (1), Mango plitke čizme (5) sa punom štiklom, a sve ovo finiširaj Liu Jo (4) presvučenu tamno-crvenim somotom.

 

Sigurni smo da se vidimo ovog vikenda u našim radnjama u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u. Jeansomania čeka na tebe!