Replay kaubojke ukrašene Swarovski kristalima

Replay kaubojke ukrašene Swarovski kristalima

 

Italijanski modni brend Replay više od tri decenije diktira trendove u svetu denima. Filozofija brenda je zasnovana na inovativnom stilu, vrhunskom kvalitetu i karakterističnom italijanskom dizajnu.

 

U skladu sa misijom brenda, ove zime je kreativni tim modne marke Replay realizovao saradnju sa poznatim brendom Swarovski koji je specijalizovan za dizajn, proizvodnju i prodaju najkvalitetnijih kristala. Zajedničkim snagama kreirana je ekskluzivna capsule kolekcija čizama koja nudi popularan model, kaubojke, sa dozom elegancije i denim elementima.

 

Kožne čizme prekrivene su teksas materijalom u vidu nogavice i trenutno su dostupne dve verzije, u svetloplavim i tamnosivim tonovima. Glamurozan momenat predstavljaju Swarovski kristali u različitim veličinama kojima su kaubojke ukrašene.

 

 

Na svetloplavom modelu aplicirani su jednobojni kristalni ukrasi, dok tamnosiva verzija čizama sadrži kombinaciju tri boje: Nero, Black Diamond i Silver Night. Svaki model sadrži 1438 kristala, čime se ističe sofisticiranost i urbanost Replay modela iz capsule kolekcije.

 

Čizme su dostupne u Replay radnji u Beogradu na lokaciji Knez Mihailova 30 i u okviru šoping centra Galerija. Capsule kolekciju možete pronaći i u Replay radnji u šoping centru Promenada u Novom Sadu, kao i u šoping centrima BIG Fashion u Podgorici i Delta Planet u Banja Luci.