Fashion Company  Aktuelnosti   Replay x Paris Saint – Germain denim kolekcija

Replay x Paris Saint – Germain denim kolekcija

Replay je kreirao ekskluzivnu kapsula kolekciju za Paris Saint-Germain, kao zvanični denim partner tima

 

Fashion Box, grupacija u čijem vlasništvu se nalazi brend Replay, potpisala je prošlog oktobra ugovor sa prestižnim fudbalskim klubom Paris Saint-Germain i postala njihov zvanični denim partner tokom naredne četiri sezone.

 

 

 

Kao rezultat ove saradnje, kreirana je ekskluzivna kolekcija koja kombinuje premium stil brenda sa sofisticiranim duhom kluba.

Kolekcija je premijerno predstavljena 16. januara u impresivnom ambijentu stadijuma Parc des Princes u Parizu, u prisustvu  Neymar JR-a i svetskih zvezda poput Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi, kao i influensera i medija.

 


 

 

Kapsula se sastoji od jedanaest modela koje karakteriše unikatan, funkcionalni stil. Pažnju plene detalji inspirisani bojama i logotipom kluba Paris Saint-Germain.

 

Ključni komad kolekcije je džins mantil u plavoj i indigo nijansi, sa kontrastnim 3D printom. Linija je upotpunjena must-have modelima džins jakni inspirisanih ’80-im godinama prošlog veka, kao i džins košuljama autentične Replay estetike.

 

Dva pažljivo skrojena modela farmerki dostupna su u “athleisure” i “tapered-relaxed” kroju. Slim fit model sa pet džepova, koji pripada Hyperflex Bio seriji, sačinjen je od organskog pamuka i recikliranog polistera, i dopunjen je logotipom i priveskom u bojama tima.

 

 

 

 

 

 

Paris Saint-Germain kapsula kolekcija će biti dostupna u odabranim Replay prodavnicama širom sveta, PSG prodajnoj mreži, kao i na sajtu www.replayjeans.com