REGIONALNI INFLUENSERI UŽIVALI U TOMMY HILFIGER VIKENDU U ČAROBNOM MEDITERANSKOM RAJU

REGIONALNI INFLUENSERI UŽIVALI U TOMMY HILFIGER VIKENDU U ČAROBNOM MEDITERANSKOM RAJU

 

Fotograf Dušan Petrović, influenseri Dunja Jovanić, Erna Saljević, Sandra Mitrović, Magdalena Onjia, Luka Žaja i Nemanja Gašić, kao i manekenke Elena Dizdar i Lucija Lugomer uživali su u vikendu posvećenom inspirativnim aktivnostima, vrhunskoj lokalnoj hrani i najnovijoj kolekciji Tommy Hilfiger za proleće/leto.

 

Događaj je protekao u znaku kultnog američkog brenda na jednom od najatraktivnijih mesta u Hrvatskoj, očaravajućem Splitu.

 

Gosti su odseli u kamenoj vili okruženoj borovima, maslinama i prostranim dvorištem tik uz more. Svaki detalj u njoj bio je pažljivo osmišljen, od lounge zone, do zone s bazenom u kojoj su se odmarali u pauzama između aktivacija.

 

Tokom prvog dana, influenseri su se otisnuli u istraživanje hrvatskih ostrva Hvar, Brač i Pakleni otoci, uživajući u netaknutoj prirodi i pogledu na kristalno bistro more. Gosti su iskoristili popodne na katamaranu za sunčanje u swimwear kolekciji Tommy Hilfiger i lagano zagrevanje za odličan provod tokom vikenda.

 

 

 

Sledeće jutro započeto je posetom splitskoj pijaci Pazar, na kojoj su učesnici getaway-a izabrali sveže, lokalne namirnice za čas kuvanja sa poznatim kulinarskim majstorom Goranom Mušurom. Vreme iskorišćeno za pripremu specijaliteta bila je svojevrsna praktična obuka koja je otkrila tajnu pripreme ukusnih veganskih i vegetarijanskih obroka.

 

 

 

Drugi dan upotpunila je i šetnja ulicama starog grada, te večera u jednom od najpoznatijih lokalnih restorana Galerija, smeštenim u samom centru Dioklecijanove palate.

 

Influenseri su svojim modnim izborima skrenuli pažnju na sebe, zahvaljujući upečatljivim komadima u svetlim bojama, prirodnim materijalima i besprekornim krojevima koji predstavljaju oličenje prefinjenosti i klasike.

 

 

Tommy Hilfiger prodavnica u srcu starog grada nepresušan je izvor inspiracije za svakog ljubitelja američkog, preppy stila. Upravo su tu gosti proveli poslednji dan u Splitu, birajući neodoljive outfite za leto pred nama.

 

 

Svi komadi dostupni su u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Kolekciju pronađite i na Fashion&Friends webshopu ili mobilnoj aplikaciji.

 

Vaš,

Fashion Company