Fashion Company  Informacije   PORTFOLIO FASHION COMPANY U HRVATSKOJ UVEĆAN ZA DVE NOVE RADNJE

PORTFOLIO FASHION COMPANY U HRVATSKOJ UVEĆAN ZA DVE NOVE RADNJE

Fashion Company Grupa, generalni distributer brendova Tommy Hilfiger i Calvin Klein za region bivše Jugoslavije, svojoj prodajnoj mreži od danas je pridružio dva maloprodajna objekta u šoping centru Tower u Rijeci. Strateško partnerstvo sa PVH koporacijom je ovim potezom i na tržištu Republike Hrvatske dalo novi vetar u leđa razvojnoj politici naše kompanije.

 

Calvin Klein Underwear, najpoznatiji američki brend iz intimate segmenta, na 65 metara kvadratnih je ponudio najnoviju kolekciju koja će zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, naći siguran put do potrošača na severnom Jadranu. Muški i ženski donji veš, spavaći i plažni program deo su asortimana koji savršeno oslikava minimalističku estetiku Njujorka.

Tommy Hilfigeru pripao je ekskluzivan prostor površine 145m2, smešten na trećem spratu, i nudi širok asortiman artikala najboljeg kvaliteta. Brend koji skoro tri i po decenije oblikuje svetsku modnu scenu, ljubiteljima američkog preppy stila ponudiće prvu liniju odeće, obuće i aksesoara. Čuvena zastavica, zaštitni znak Tommy Hilfigera, stilska je odrednica premium potrošača koji ceni uvek isti, vrhunski kvalitet.