Fashion Company  Blog   PARAFINA: ČUVENI ŠPANSKI BREND SUNČANIH NAOČARA KONAČNO I U SRBIJI

PARAFINA: ČUVENI ŠPANSKI BREND SUNČANIH NAOČARA KONAČNO I U SRBIJI

Ljubav na prvi (eco) pogled

 

Nakon što je zaludeo modne znalce i ljubitelje održive mode širom sveta, čuveni španski lifestyle brend Parafina dostupan je od danas i na našem tržištu, i to ekskluzivno u prodavnicama najvećeg multibrend lanca u regionu Fashion&Friends.

 

Vođen moćnom misijom „See beyond trash“, brend od svog osnivanja neumorno eksperimentiše s materijalima, tehnikama izrade i dizajnom, pretvarajući globalni problem otpada u ekološki održivo modno rešenje.

 

 

Svaki par sunčanih naočara napravljen je od 100% recikliranog otpada kao što su automobilske gume, čepovi od plute, limenke, plastika, bambus, a osim što izgleda savršeno cool, doprinosi očuvanju naše planete.

 

Polarizovana sočiva, koja se proizvode u Nemačkoj, obezbeđuju maksimalnu zaštitu od UVA/UVB zračenja. Zahvaljujući visokoj otpornosti na udarce, Parafina naočare omiljeni su izbor ljubitelja sporta i aktivnog stila života.

 

 

Upečatljiva futrola za naočare od reciklirane plastike simbol je „Parafina Socijalnog Projekta“, u okviru kog kompanija donira 5 odsto godišnjeg prihoda za stipendiranje učenika u Fatimi u Paragvaju, jednom od najsiromašnijih područja na svetu.

 

Od unisex modela u toplim zemljanim tonovima preko ženstvenih naočara u ružičastim bojama do modernih muških linija koje odišu urbanim sportskim stilom, Parafina sunčane naočare namenjene su onima koji se usuđuju biti drugačiji i svoji.

 

 

Odabrane modele iz kolekcije proleće/leto 2020. možete pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a uskoro i na webshop-u www.fashionandfriends.com