Oh Yeah! Ove sezone vlada autentičnost koju nam pruža UGG!

Oh Yeah! Ove sezone vlada autentičnost koju nam pruža UGG!

Za sve ljubitelje UGG brenda donosimo vam pet zanimljivosti koje će vas naterati da još više zavolite ovaj brend!

Tri, dva, jedan… sad:

  1. Brend UGG osnovan je 1978. godine od strane mladog australijskog surfera

Ova činjenica možda i ne bi bila toliko zanimljiva, da ne znamo da je glavni adut UGG brenda upravo par čizama od najfinije i najtoplije merino vune! Zamislite samo surfera koji gaji jaku ljubav prema svojim korenima i svemu što ga za njih vezuje, pa između ostalog i merino ovce, te je bio ubeđen da će jednog dana ceo svet deliti tu istu ljubav! Možemo se složiti da nije pogrešio!

 

  1. UGG klasik je postao omiljena obuća svetske ikone novinarstva – Opre

Početkom dvadeset prvog veka Opra Vinfri je u jednoj od svojih čuvenih emisija proglasila UGG svojim omiljenim brendom i empatično ga navela za jednu od njenih „Favorite Things“. Tom prilikom 350 ljudi iz publike u studiju dobilo je po jedan par UGG čizmica!

  1. Hello World!

Od 2006 godine Ugg počinje sa globalizacijom. Prvu radnju otvara u Njujorku i to u luksuznom kraju Soho, gde su fanovi brenda imali priliku da biraju između mnoštva novih modela, a oni koji nisu ranije čuli za brend imali su priliku da se iz prve ruke upoznaju sa ovim autentičnim brendom! Japan je prva zemlja van granica SAD-a koja je osetila čari UGG proizvoda, nakon Japana počinje širenje na druga velika globalna tržišta: Kina, Velika Britanija…

 

  1. 2012. godina bila je rezervisana za muškarce

Sve do 2012. godine brend UGG bio je isključivo posvećen lepšem polu, a onda je odlučio da se okrene i onom drugom, jačem polu. Radnja specijalno „for men“ bila je otvorena u uglednom kraju Pete avenije u Njujorku. Muškarci su konačno dobili priliku da hodaju po oblacima sa brendom inspirisanim duhom Australije.

 

 

  1. Skućili su se!

Da li ste ikada dok ste nosili UGG čizmice pomislili: „Tako želim cela/ceo da se obavijem ovim toplim čizmama!“ 2013. godine UGG je to i omogućio svojim fanovima, prepoznatljiva estetika i komfor ovog brenda sada je laganim hodom ušetala i u njihove domove, kaučeve, ormare…

Sada kada znate sve o njima, pravac najbliži Fashion&Friends i uživajte u svom prvom, desetom, dvedesetom… paru ove jedinstvene i kvalitetne obuće!

 

UGG Oh Yeah (klikni ovde)

 

P.S. Na našoj Fashion&Friends Facebook stranici u toku je Giveaway u kome možete osvojiti jedan od popularnijih UGG prolećnih komada! Kliknite ovde i informišite se o pravilima učešća!

Vaš,

Fashion Company