Fashion Company  Blog   Novo ruho Fashion&Friends multibrend storea u shopping centru Joker

Novo ruho Fashion&Friends multibrend storea u shopping centru Joker

Posetite preuređeni enterijer poznatog multibrend storea u splitskoj shopping oazi

 

Poznata shopping oaza splitskih ljubitelja urbanih trendi komada – shopping centar Joker, ovog je proleća otvorio vrata potpuno novog i preuređenog enterijera multibrend storea Fashion&Friends. Enterijer urbanog industrijskog dizajna i sofisticiranog stila odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi, a dizajniran je po OPEN SPACE principu koji kombinacijom sjajnih i matiranih materijala od samog starta drži pažnju posetilaca, fokusirajući ih na modne proizvode kojima je sam prostor i namenjen. Profesionalni izazov predstavljalo je stvaranje kompozicije različitih modnih brendova koji će međusobno adekvatno korespondirati u okviru jedinstvenog prostora što je postignuto primenom adekvatnih tehničkih rešenja.

 

Ovaj arhitektonski skladan i prostran prostor po meri najvećih svetskih brendova, oduševiće sve kupce besprekornim dizajnom koji čini kombinacija hladnog metala i toplog prirodnog drveta. Decentna upotreba svetla i osvetljenja ključnih modnih komada i modnih dodataka prati harmoniju aktualne atraktivne kolekcije renomiranih brendova kao što su: Guess, Tommy jeans, Gaudi, Superdry i dr.

 

Urbane kolekcije ovih poznatih brendova oduševiće sve koji su u potrazi za inovativnim i kreativnim dizajnom vrhunskog kvaliteta i izuzetne estetike. Stoga započnite svoje nezaboravno shopping iskustvo u preuređenom Joker centru i uverite se kako pomno isplaniran enterijer i urbana moda mogu besprekorno funkcionisati.