LETO U GRADU

LETO U GRADU

Tropske temperature nas uveliko prate. Neki su već posetili morske krajeve, a neki  entuzijastično popunjavaju planer putovanja jer ih uskoro čekaju slatke morske muke – koji kupaći danas obući Calvin Klein ili Diesel, da li poneti Guess ili Havaianas torbu za plažu…

 

Dok jedni sumiraju utiske sa odmora, drugi prazne memorije telefona zbog predstojećeg mora, izdvajamo za vas sjajne predloge kako možete da kvalitetno provedete letnje večeri u gradu.

 

BIOSKOPSKO VEČE NA OTVORENOM

 

Ukoliko želite da provedete opuštajuće popodne sa kolegama ili prijateljima predlažemo vam bioskopsko veče na otvorenom na Sava Promenadi, kod TC Galerija. Imaćete priliku da uživate u najgledanijim filmovima, ulaz je slobodan za sve posetioce, a evo i našeg predloga autfita za ovakvo veče.

Ženski outfit:
Top: link
Šorts: link
Novčanik: link
Patike: link

Muški outfit:
Majica: link
Šorts: link
Patike: link
Torba: link

 

LOVE FEST

 

Festivale uvek vezujemo za najlepše godišnje doba i nezaboravne letnje avanture. Zato je ovo odlična prilika da posetite Love Fest u Vrnjačkoj Banji od 4. do 6. avgusta i bar na vikend pobegnete od svakodnevice i svih obaveza koje vikendom čekaju.

Predlog autfita za Love Fest:

 

Ženski outfit:
Kombinezon: link
Patike: link
Naočare: link
Kapa: link

Muški outfit:
Majica: link
Šorts: link
Čarape: link
Patike: link

 

 

ROMANTIČNA VEČERA NA RECI

 

Za sve sve ljubitelje romantike predlažemo večeru udvoje kraj reke. Ovo je predivna prilika da stvarate idilične trenutke u svom gradu i na trenutak pomislite da ste negde daleko, u morskim krajevima.

Predlog autfita za večeru:

Ženski outfit:
Haljina: link
Torba: link
Sandale: link
Minđuše: link

Muški outfit:
Košulja: link
Bermude: link
Kaiš: link
Mokasine: link

 

NOĆNO KUPANJE

 

Svima je uvek potrebno opuštajuće popodne posle posla kako bi napunili baterije za novi radni dan, zar ne? Stoga vam predlažemo noćno kupanje sa prijateljima na bazenu uz osvežavajuće piće i slatke priče.

Predlog autfita za noćno kupanje:

Ženski outfit:
Haljina: link
Gornji deo kupaćeg: link
Donji deo kupaćeg: link
Japanke: link
Torba: link

Muški outfit:
Majica: link
Kupaći: link
Papuče: link

 

 

Ukoliko su vam naši predlozi pomogli i motivisali vas da kvalitetno provedete vreme tokom leta u gradu, pozivamo vas da podelite vaše veče sa nama na društvene mreže i tagujete nas. Rado ćemo pogledati priči i podeliti je ostalim pratiocima.

 

Vaš,

Fashion Company