Fashion Company  TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER

Sa portfolijom brendova koji uključuju TOMMY HILFIGER i TOMMI JEANS, Tommy Hilfiger je jedna od najpoznatijih svetskih premium dizajnerskih lifestyle grupa. U fokusu je dizajniranje i plasiranje visokokvalitetne muške odeće i sportske odeće, ženske odeće i sportske opreme, dečije odeće, kolekcije teksasa, donjge rublja (uključujući odeću za spavanje i veš), obuću i dodatnu opremu.

 

Kroz odabrane licence, Tommy Hilfiger nudi komplementarne proizvode za životni stil kao što su naočari, satovi, miris, atletska odeća (golf i plivanje), čarape, malu kožnu robu, kućnu robu i prtljag. Linija proizvoda TOMMY JEANS se sastoji od džinsa i obuće za muškarce i žene, dodataka i mirisa. Roba pod brendima TOMMY HILFIGER i TOMMY JEANS dostupna je potrošačima širom sveta kroz široku mrežu maloprodajnih objekata.

 

Među popularnim ličnostima u svetu koje su rado nosile kreacije ovog dizajnera našli su se Gigi Hadid, Bela hadid, Kendal Jenner, Rolling stones, Rita Ora, Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Rafael Nadal, Chainsmokers i drugi.