MOU

Shelley Tichborne osnovala je Mou 2002. godine, u želji da kreira originalan, luksuzni brend obuće koji će biti prepoznat kao svojevrstan vid otpora stresnom, modernom gradskom životu.

Brend je ubrzo bio primećen od strane modnih stilista i kupaca, te je njegova popularnost rasla neverovatnom brzinom. Danas trendi Mou čizme nose zvezde poput Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz, kao i brojni fanovi širom sveta. MOU obuća odiše maverik duhom,a jedinstveni dizajn čini svaki look unikatnim. MOU klasični stil prikazan je modelima poput kaubojskih i eskimo čizama, a prepoznatljivi elementi snežnih i toplih tonova krase ove komade.

Cult London label Mou nudi originalnu, ručno izrađenu obuću sačinjenu od materijala premijum kvaliteta. Topla, izdržljiva, mekana Mou obuća savršeno se uklapaju u nežan, ali i eklektičan stil. MOU izdvaja etičku i ekološku proizvodnju kao glavne prioritete. Inovacije u dizajnu postižu se kroz tradicionalan ručni rad i preciznu tehniku, koja naglašava prirodnu lepotu kože. MOU obuća odiše komforom, a kvalitetan materijal i besprekoran proces kreiranja ovih modela garantuju osećaj udobnosti, kao i njihovu dugotrajnost.