Fashion Company  ELLE FASHION DINNER

ELLE FASHION DINNER

U prelepom ambijentu francuske ambasade u Beogradu, u četvrtak, 7. Juna 2018. godine, tradicionalno je održan četvrti Elle Fashion Dinner.

 

Ova glamurozna večera je okupila pripadnice beogradske modne, biznis, kulturne, društvene elite kao i najznačajnije predstavnike francuske države u Srbiji. Među zvanicama bile su Marija Bergam, Dragana Ognjenović, Suzana Vasiljević, Beba Marinković, Biljana Tipsarević i druge dame. I ovaj put, u okviru Elle Fashion večere, održan je ELLE Talk na temu ženskog liderstva pod okriljem kampanje She’s Mercedes. Moderator ovog razgovora bila je glavna i odgovorna urednica ELLE Magazina Duška Jovanić, a medju učesnicama su bile Natalija Cvetković, direktoka AMM i publisher ELLE magazina, g-dja An Mondoloni, supruga francuskog ambasadora, Nina Pijevčević ispred Societe Generale banke i life coach Mirna Šmidt ispred francuskog brenda Lancome.

 

ELLE Fashion Dinner podržao je i čuveni multi brend koncept store Fashion & Friends, koji je za najsrećniju damu pripremio Guess tašnu na poklon.