Fashion Company  DIESEL NAGRADA ZA NAJBOLJU MARKETINŠKU AKTIVACIJU U 2015.

DIESEL NAGRADA ZA NAJBOLJU MARKETINŠKU AKTIVACIJU U 2015.

Fashion Company, najveći regionalni modni retailer, na nedavno održanoj globalnoj Diesel konferenciji u Breganci, dobio je prestižnu nagradu od kompanije za najbolju marketing aktivaciju među distributerima u 2015. godini.

 

Nagrada je dodeljena za promociju prestižnog italijanskog denim brenda DIESEL na ovogodišnjem muzičkom festivalu EXIT u Novom Sadu. U oštroj konkurenciji distributera iz svih krajeva sveta, srpski tim se istakao svojom originalnošću, svežim provokativnim pristupom koji je podrazumevao promotivnu aktivnost od 360º.

 

„Zadovoljstvo je biti deo slike koja kreira bolji imidž naše kompanije u svetu. Fashion Company nije bilo teško da prepozna važnost marketinške podrške brendu DIESEL koja ima za cilj dalji razvoj aktivnosti u regionu. Naš tim priprema zanimljiva iznenađenja i u 2016. godini koja sigurno neće ostati neprimećena“, izjavila je Jasenka Stekić, direktor marketinga i korporativnih komunikacija Fashion Company.

 

Podsećanja radi, premium fashion & lifestyle brend DIESEL bio je modni sponzor XV izdanja najboljeg evropskog festivala EXIT kojem je u 2015. godini prisustvovalo preko 300,000 ljudi.