Fashion Company  Newsletter   Fashion u epizodi: Kako pobediti smrzavanje

Fashion u epizodi: Kako pobediti smrzavanje

Zvanično je – period kukanja da je pretoplo se završio i počeo je opštenarodni plač poznatiji kao: „Kako je ovako naglo zahladilo i kada će opet leto?“ Možda ne možemo da ti pomognemo sa ovim prvim stadijumom melanholije, ali svakako možemo da ti ponudimo rešenje kako da preživiš nagli pad temperature na dnevnom nivou, a da u svakom trenutku izgledaš tip top.

 

Colorful Dynamics – Jedva si dočekao da nosiš crno bez trunke griže savesti, ali mi smo tu da te podsetimo da se tople boje divno slažu uz bronzanu jesenju paletu. Stoga isplaniraj svoj dark look na sledeći način: Scotch&Soda polo majica kajsijastog tona (1) ide divno uz efektne detalje iste nijanse koje možeš da pronađeš na Diesel crnoj jakni (2) i Levi’s® patikama (4). Replay Hyperflex farmerke (3) i unisex ranac istog brenda (5) ćeš lako ukomponaviti sa gorenavedenim artiklima.

Dark Military – Kada je jesen u pitanju, na svu sreću, u paletu neutralnih boja spadaju maslinasto zeleno i crno. Ukoliko si ljubitelj military outfita, onda moraš da prošetaš ovu kombinaciju. Scotch&Soda jaknu (1) možeš lako da spakuješ u bilo koji ranac, a naročito u matchy torbu istog brenda (5), tako da će ti svi pozavideti kada Sunce zađe. Za postizanje ovog izazovnog look-a ti predlažemo da konsultuješ Timberland cargo pantalone (3), Calvin Klein džemper (2) i Replay čizme (4).

Bright Orange – Za one malo vedrije, sunčane dane, kada se osećaš sporty i ne želiš da dopustiš letu da prođe, predlažemo ti sledeću kombinaciju: Scotch&Soda ripped jeans (3) sa interesantnim, raznobojnim radom se lako kombinuju sa basic Replay polo majicom (2). A sada je vreme da pick it up a notch i da učiniš ovu kombinaciju zaista fabuloznom: Scotch&Soda prsluk (1) će ti dobro doći u kasnim popodnevnim časovima, a pre toga možeš da ga spakuješ u Timberland colorblock ranac (5). Kao final touch predlažemo ti Camper narandžaste cipele (4).

 

Uz naše savete ćeš uspešno pobediti sve izazove rane jeseni! Sve što je preostalo jeste da dopuniš garderober artiklima koji ti fale. Vidimo se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u.