Fashion Company  Aktuelnosti   Fashion Company otvorila drugu Superdry radnju u Bukureštu

Fashion Company otvorila drugu Superdry radnju u Bukureštu

Fashion company otvorila je četvrtu radnju u predstonici Rumunije, Bukureštu, a drugu po redu Superdry. Pored radnje u AFI Cotroceni šoping centru, ovaj brend od sada je dostupan i u ParkLake šoping centru, lociranom u prelepom Titan parku.

 

Nova radnja u ParkLake šoping centru predstavlja dalji korak u razvojnom planu Fashion Company grupe u Rumuniji. Kupci će odevnim komadima i aksesoarima iz najnovijih kolekcija moći da iskažu svoju individualnost i urbani stil. Jedinstvene kombinacije kvalitetnih vintidž materijala obogaćene su ručno izrađenim grafičkim detaljima. Superdry moto prenet je i u ovu radnju – Mi kreiramo garderobu, vi stvarate priče.

 

Svojom pristupačnošću, modernim, trendi komadima, aksesoarima i obućom, premijum kvalitetom, Superdry će, beskompromisno, značajno doprineti unapređenju ponude tržišta mode u Bukureštu.

 

Superdry je istinska britanska priča o uspehu sa više od 500 brendiranih maloprodajnih lokacija u preko 50 zemalja. Široki asortiman proizvoda omogućio je brendu da proširi grupu svojih kupaca na one koji imaju jedinstven stil, cene kvalitet i obraćaju pažnju na detalje.

 

Zvanični distributer Superdry-a za Rumuniju je Fashion Company, koja ovaj brend zastupa u državama regiona, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a kompanija u svom vlasništvu ima oko 100 maloprodanih objekata.