Dunja Jovanić je prvo zaštitno lice KIKO Milano makeup brenda

Dunja Jovanić je prvo zaštitno lice KIKO Milano makeup brenda

Ona je influenserka godine, ona je jedna od najuticajnijih ličnosti na Instagramu u regionu, a od ove godine ona je i zaštitno lice KIKO Milano makeup brenda!

Dunja Jovanić – poznatija kao @imfashionbabe pored njenog besprekornog osećaja za modu, veselog i ambicioznog duha oduvek je važila i za devojku koja prepoznaje koji su to trendovi u makeup svetu i prikazuje ih na jedinstven način. Zato smo baš nju izabrali da bude prvo zaštitno lice za italijaski brend broj 1 kada je u pitanju makeup!

Dunjino prvo zvanično pojavljivanje kao zaštitnog lica KIKO Milano bilo je u okviru velikog MAKE-UP MARATONA, koji ovaj poznati brend organizovao krajem 2021. godine u šoping-centru Galerija u Beogradu. Na maratonu mogli ste da čujete koje je to Dunja favorite izdvojila kao KIKO Milano proizvode koje morate imati u svom neseseru i pričala je o njenim omiljenim načinima šminkanja za razne prilike.

KIKO Milano je osnovan 1997. godine i od tada su posvećeni samo jednom cilju: da omoguće ženama širom sveta da prate najnovije trendove iz sveta kozmetike i šminke, i sve to po pristupačnim cenama. Njihova poruka o lepoti “Budi ono što želiš da budeš” savršeno se uklopila u prepoznatljiv stav, karakter i kreativni izraz Dunje Jovanić na koji su njeni pratioci navikli.

Srećni smo što imamo priliku da sarađuejemo sa mnogo talentovanih i ispirativnih ljudi od trenutka kada je brend stigao na tržište, a verujemo da će ova saradnja obeležiti godinu kako nama tako i Dunji! Biće tu raznih favorita, novih look-ova, zanimljivih priča i interesantnih detalja!

Jedva čekamo da vam pokažemo šta smo vam to sve pripremili tokom narednih godinu dana, pratite Dunju i @kikomilanoserbia profil kako biste ostali u toku sa svim novitetima koje vam sa nestrpljenjem pripremamo!

 

Tvoj,

 

Fashion Company