Fashion Company  Blog   DOBRODOŠLI U PRODAVNICE FASHION COMPANY

DOBRODOŠLI U PRODAVNICE FASHION COMPANY

Srećni smo što vas ponovo vidimo

 

 

Kraj nedelje nam uvek donosi radost i pregršt trenutaka u kojima istinski uživamo, ali ovog petka imamo poseban razlog za slavlje.

 

Prodavnice Fashion Company, koje se nalaze u tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu otvoriće svoja vrata kupcima 8. maja, nakon gotovo dva meseca pauze.

 

Sve je spremno za potpuni užitak u kupovini, a vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Evropi posvetila je posebnu pažnju primeni mera zaštite i predostrožnosti, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih.

 

Pored atraktivnih modela iz kolekcije za proleće/leto, u Fashion Company prodavnicama očekuje vas veliko sniženje od 20% i 40%, koje je sjajna prilika da osvežite svoj garderober modnim klasicima kojima ćete se uvek iznova vraćati, trendi komadima ili upečatljivim aksesoarom koji će upotpuniti vaš styling ove sezone.

 

Ukoliko više volite da uživate u kupovini iz udobnosti svog doma, vaše modne favorite za proleće možete pronaći i u online shopu Fashion&Friends www.fashionandfriends.com