Božić je na vratima!

Božić je na vratima!

Nova godina je iza nas, porodica je na okupu i u toplom domu delimo najlepše priče o uspomenama koje smo zajedno proživeli. Došao je Božić.Uz topli napitak i ukusnu večeru, otvorite stare albume i prisetite se najsmešnijih kombinacija!

Šta je to tata nosio kada je bio mladić, koju suknju je sestra izabrala za novogodišnju priredbu i kako to da ste mislili da se dve boje slažu tada, a sada vam je sve potpuno nezamislivo! Nakon toga, slede pokloni za one koji su bili dobri cele godine, za one koji su najviše brinuli, najlepše grlili- naše najmilije.

U nastavku pronađite ideje za poklone onima koje ste okupili oko Božićne trpeze.

1. Poklonite im nešto što će im koristiti i trajati!

To su pokloni koji će vašim najmilijima da se svide ne samo zato što lepo izgledaju, već i zato što će moći da ih nose više sezona! Komadi koji ne izlaze iz mode, i koji su multifunkcionalni, a možete ih naći u našim radnjama kao i na online shopu :

2. Poklonite im komade koji će ih ove zime ugrejati!

Iako nam deluje da je zima već prošla, vremenska prognoza nam predviđa sve hladnije i snežnije dane! Zato preduhitrite sneg i obradujte vaše najmilije toplim komadima iz FW20 kolekcije!

3. Poklonite im udobnost!

Najbitnije je da se u svakom outfitu osećate udobno, a za taj osećaj treba poći od veša. Kada nemate ideju šta darovati, veš je onaj siguran izbor!

Za šta god da se odlučite, sigurni smo da je Božić bata već umešao prste i da nosi prave poklone na pravu adresu.

P.s. Javite mu da su u toku popusti u našim prodavnicama kao i na online shop-u !