Fashion Company  Newsletter   17 artikala je sve što ti treba da izguraš jesen

17 artikala je sve što ti treba da izguraš jesen

Tačan odgovor na pitanje „Koliko outfita možeš da napraviš od 17 artikala?“ zapravo ne postoji, samo ćemo ti reći da je sigurno dovoljan da izguraš celu jesen vrhunski obučen svaki dan. Zašto? Zato što je svaki artikal pažljivo odabran i slaže se sa svim drugim outfitima, tako da you do the math. Dodavanjem aksesoara možeš da promeniš ceo stil outfita, tako da detalje i igranje prepuštamo tvojoj fashion mašti. A evo kako mi možemo da ti pomognemo:

 

 

TOPS – Komadi koji moraju da se nađu na vešalicama i policama tvog garderobera su sledeći: crvena Timberland košulja (1) koju prati Scotch&Soda jeans varijanta (2) koju lako možeš da iskoristiš ovih i dalje toplih dana umesto jaknice. Colorblock varijanta svedenih boja istog brenda (3) divno ide i uz džins i uz pantlone. Ove sezone su zagasiti tonovi trule višnje i braon apsolutni hit, tako da ti predlažemo da pogledaš Calvin Klein (4) rolku. Od istog brenda su nam stigli i brojni klasični modeli košulja koje lako možeš da kombinuješ (5), dok nam je Diesel (6) u svom stilu doneo nadograđenu varijantu klasike.

 

BOTTOMS – Kada govorimo o donjem delu outfita, onda su ti svakako potrebna ova 4 tipa (i boje): svetli jeans najbolje otelotvoren u 501® Levi’s (7), Hyperflex Replay jeans (8) jer udobnost nikada bolje nije stajala, a i kako jesen može da prođe bez crnih farmerki? Dodaj malo boje u svoju jesen, ali ukoliko želiš da ti ormar bude uredan, povedi računa da se one slažu sa većinom tvojih košulja i majica. Predlažemo ti da pogledaš jarko žute Scotch&Soda (9) pantalone, te Timebrland (10) prljavo-narandžaste. Oba para će se savršeno uklopiti u pitoreskne jesenje krajolike.

 

OTHER – Kada su u pitanju jakne i džemperi, odluči se za neutralne boje. Timberland jakna sivkasto-zelenkastog odsjaja sa kapuljačom (11) će ti dobro doći u kišnim i vetrovitim danima, dok će ti Tommy Hilfiger jakna sa krznenom kapuljačom (13) biti najbolji prijatelj u hladnim danima. Do tada, uživaj bez jakne u Replay pletenom džemperu (12).

 

ACC & SHOES – Sa cipelama ne treba previše komplikovati. Bar ne kada je u pitanju sezona kiša. Sve što ti treba su Replay cipele od prevrnute kože (14), Calvin Klein patike (15) jer je sportska elegancija uvek must, Camper nova kolekcija nas nije razočarala tako da ti preporučujemo da obratiš naročitu pažnju na ovaj lako uklopivi model (16). Za kraj, kada se osećaš spremnim da osvojiš urbanu scenu, obrati se Diesel modelu (17) koji možeš da nosiš i sa podrvnutim, uvučenim i skroz spuštenim pantalonama.

 

Sada kada si pokupio savete kako da organizuješ svoj ormar i organizuješ ceo svoj jesenji život (jer moda život znači), očekujemo da te vidimo vrlo uskoro u našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a čak i na Fashion&Friends online shop-u.