Fashion Company  Aktuelnosti   Vratio si se sa mora, i šta sad?

Vratio si se sa mora, i šta sad?

Svi oni sati provedeni u moru, odbojka na plaži, istraživanje novih uvala po jarkom Suncu doprineli su tvom svežem preplanulom tenu. Imaš nedoumice kako da izvučeš maksimum iz njega i opčiniš sve oko sebe? Onda pogledaj koje su to boje koje će akcentovati tvoj nestašni, avanturstički izgled. Iskoristi poslednje dane FINAL SALE-a i dopuni svoj summer look.

Odmor je gotov, i vreme je za posao, ali to nije razlog da tvoj morski izgled prođe nezapaženo. Mango krem pantalone (2) nešto kraćeg kroja se savršeno slažu uz svežinu koju si doneo sa mora. Njih lako možeš da ukombinuješ sa Timberland Brodaricama (11) i belom košuljicom (7) na kratke rukave. Ovakvu kombinaciju dopuni Tommy Hilfiger (10) satom sa kožnom narukvicom sasvim jednostavnog dizajna. Ne zaboravi da svi stilisti preporučuju upravo ovakav dizajn za isticanje bronzanog tena, jer belina pozadine daje tako savršen kontrast tvojoj preplanulosti.

Za casual varijante predlažemo ti da se fokusiraš na Tommy Jeans (4) bermude od tamnijeg denima sa nautičkim twist-om. Svetli džins takođe predstavlja odličnog letnjeg saveznika, i stoga nemoj da propustiš priliku da isprobaš Levi’s Hemmed – On the Roof bermude (3), koje tako fantastično idu uz bele Replay (12) patike.

Jarke boje, poput koralno crvene i kobaltno plave su vrlo preporučljive kada je u pitanju akcentovanje preplanulosti. Levi’s (6) i Superdry (8) majice ćeš lako ukombinovati sa gorenavedenim bermudama, dok ti Scotch&Soda nudi kariranu, maslinasto-zelenu košulju (1) i polo majicu (5) boje višnje za izlaske i večernje šetnje.

 

Svoje postmorske kombinacije je najbolje da dopuniš nekom od Tommy Hilfiger narukvica (9) u nautičkom stilu. Ne samo da će te podsećati na nezaboravne dane odmora, već će otelotvoriti morski duh avantura koje i dalje nosiš u sebi. Očekujemo te u našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i u Fashion&Friends online shop-u.