Fashion Company  Newsletter   Ugrabi top komade – pre svih

Ugrabi top komade – pre svih

Da li voliš da budeš taj na koga će se svi ugledati? Da li želiš da budeš uzrok „WOW“ reakcija? Onda svakako moraš da budeš prvi koji će prošetati sveže pristigle komade iz nove kolekcije. Ako nemaš vremena da stigneš do naših radnji, to je skroz ok, jer te u Fashion&Friends e-shopu čekaju i SALE do 70% na kolekciju jesen/zima i NEW ARRIVALS.

Diesel preseason komadima (1) ćeš zadiviti okolinu, a sebi pružiti onaj neodoljivi osećaj slobode i buntovnosti. Još ako ih ukombinuješ sa logomaničnim ruksakom (5) istog brenda – bićeš apsolutno nepobediv.

 

U sličnom maniru izrađen je i Scotch&Soda duks (2), koji te jednostavno zove u novu urbanu avanturu. No, ukoliko si poklonik nešto vedrijih tonova, predlažemo ti da pogledaš novopristiglu Guess mušku liniju majica (3) kalifornijskog prizvuka, te Levi’s kolekciju (6) nastalu u kolaboraciji sa Diesney-em. Tako je, nova kolekcija u sebi sadrži liniju sa ikoničnim Miki Mausom!

 

Plava boja dolazi u brojnim nijansama ove sezone. Pastelna plava koju ćeš lako kombinovati nalazi se na Tommy Hilfiger minimalističkim bermudama (7). Šerpa plava nijansa prošarana karo šarom idealno se rasporedila na Replay jakni (8). Teksas aksesoari će biti apsolutni hit, a Calvin Klein (4) je ukombinovao ovaj motiv i logomaniju na savršen način.

 

Mislimo da sada imaš savršenu formulu za šoping – iskoristi aktuelni SALE do 70% i ukombinuj komade iz prethodne sezone sa sveže pristiglim linijama novih kolekcija. Očekujemo se u svim našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends e-shopu .