TRIJUMFALNI DEBI KREATIVNOG DIREKTORA DIESEL BRENDA

TRIJUMFALNI DEBI KREATIVNOG DIREKTORA DIESEL BRENDA

Kratkim filmom, koji je emitovan juče uživo iz Milana, kreativni direktor Diesela Glenn Martens predstavio je svoju prvu runway kolekciju za kultni italijanski denim brend.

Dieselova kolekcija za proleće/leto 2022. prikazana je u sedmominutnom modnom i vizuelnom remek delu, kreiranom u saradnji sa umetnikom i režiserom Frankom Lebonom.

Film prikazuje četiri segmenta Dieselovog novog, hrabrog sveta viđenog kroz Martnesovu kreativnu prizmu. Mešajući granicu između stvarnosti i snova, priča prikazuje Martensov fokus na denim, žensku i mušku kolekciju i naglašava savremenu interpretaciju odvažne i ironične istorije brenda.

Dieselovo nasleđe je vidljivo u seriji denim komada sa istaknutim logotipom, kao i blejzerima, majicama i pantalonama sa laserskim printom. Ključni komadi kolekcije uključuju denim pantalone sa ušivenim kaubojskim čizmama ili čizmicama sa špicom. Atraktivni kombinezoni i bomber jakne napravljeni su od zaliha denima iz prošlih sezona, uz nove krojeve i boje koje im daju moderni vajb.

Posetioci Galerije imali su prilike da budu deo ovog događaja tako što je cela revija emitovana na velikom ekranu u holu.❤️‍🔥


DIESEL LIBRABRY oslikava novu održivu misiju kompanije da stvara odeću koju možete kupiti ređe i nositi duže. Ove i druge novitete Diesel brenda, donosimo u @diesel i @fashionandfriendsofficial prodavnice!

Vaš,

Fashion Company