Fashion Company  Nekategorisano   Učestvujte u Tommy Hilfiger modnom izazovu i osvojite šoping vredan 120.000 dinara

Učestvujte u Tommy Hilfiger modnom izazovu i osvojite šoping vredan 120.000 dinara

Decembar je nezamisliv bez šopinga. Kako bi doprineo festive modnom raspoloženju, kultni američki modni brend Tommy Hilfiger pokrenuo je uzbudljivi stilski izazov koji vam pruža priliku da osvojite šoping iz snova.

 

Za početak, inspirišite se američkim preppy stilom u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće, Rajićeva, Promenada i Forum Niš.

 

U skladu sa omiljenom modnom mantrom – da pravila nema, imate slobodu da iskažete svoju ličnost i naglasite vaš autentični stil.

 

Poigrajte se slojevitim stajlinzima koji su zaštitni znak brenda. Eksperimentišite sa teksturama, printovima i bojama ili se odlučite za elegantni monohromatski look, a najstylish outfit osvojiće vrednu nagradu.

 

Kako da učestvujete u ovoj stilskoj igri?

 

  • Posetite Tommy Hilfiger prodavnicu od 1. do 15. decembra i osmislite vašu odevnu kombinaciju

 

  • Uslikajte se u kabini

 

  • Objavite post na vašem Instagram profilu (podešenom na public) i tagujte @tommyhilfiger @fashioncompany, uz hashtag #TommyHilfigerStyleChallenge

 

Modna urednica časopisa Harper’s Bazaar Mina Kitić izabraće najupečatljiviji outfit u petak, 16. decembra, a pobednik ili pobednica osvojiće gift karticu za kupovinu u Tommy Hilfiger prodavnicama u vrednosti od 120.000 dinara.

 

Let the fashion games begin!