Tivat u znaku svetske mode – Fashion&Friends održao reviju pod otvorenim nebom

Tivat u znaku svetske mode – Fashion&Friends održao reviju pod otvorenim nebom

 

Omiljeni multibrend koncept u regionu Fashion&Friends, u saradnji sa agencijom Fabrika i Porto Montenegrom, priredio je u ponedeljak glamuroznu modnu reviju u najlepšem ambijentu ove luksuzne marine.

 

Na reviji su prikazane kolekcije vodećih svetskih modnih brendova, uključujući Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, HUGO, Boss, Guess, Patrizia Pepe, Versace Jeans Couture, Love Moschino i preko trideset drugih.

 

 

 

Modna pista sačinjena od LED ekrana stvarala je magičan utisak kao da se modeli šetaju po vodi, dok su zvuci perkusija i saksofona upotpunili celokupno iskustvo. Na pisti su dominirali jarki tonovi i upečatljivi printovi, savršeno stopljeni sa energičnim duhom Tivta.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta biznisa, mode i umetnosti, a među zvanicama su bili generalni direktor Fashion Company Stefan Babović, generalni direktor Adriatic Marinas David Margason, vlasnik Hipotekarne banke AD Podgorica Miljan Todorović, fudbaleri Stevan Jovetić i Stefan Savić, glumica Sanja Jovović Popović, fotograf Dušan Petrović i mnogi drugi.

 

 

U prvim redovima sedele su i mnoge popularne devojke Instagrama, uključujući Bojanu Jovetić, Sandru Mitrović, Emu Luketin, Anđelu Džaković i Kanu Tomašević.

 

 

Nakon događaja, gosti su uživali u koktelu u poznatom Buddha Bar Beach-u.

 

Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tokom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept sa više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

 

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u šopingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u prodavnicama neke od svetskih metropola.