Fashion Company  Newsletter   Ti u tri novogodišnje varijante

Ti u tri novogodišnje varijante

Možda ne možemo da ti pomognemo oko toga GDE je najbolje da proslaviš Novu godinu, ali svakako možemo da ti pritrčimo u fashion pomoć i ponudimo tri vrhunska outfita za posve različite prilike. Najbolje od svega je što te svi artikli čekaju na sniženju do 50%.

Home edition – Umorio si se od posla i poslednje što ti treba je gužva i cika klinaca oko tebe – apsolutno te razumemo. Ipak, ne smeš dopustiti sebi da ne uđeš tip top u Novu godinu.  Upravo zato smo ti skockali skroz casual i homey kombinaciju koja odiše prefinjenom notom: Timberland džemper (2) na raskopčavanje, Tommy Hilfiger Ryan farmerke  (1) i sat istog brenda (3) sa braon kožnom narukvicom koja predstavlja savršenu kombinaciju sa Calvin Klein patikama (5) slične nijanse. Za kraj unesi neočekivanu, veselu notu u svoj outfit u vidu Scotch&Soda čarapa (4).

Party edition –  Još uvek nisi spreman da provedeš najveseliju noć u kući? Želiš da ušetaš u Novu godinu uz jake beatove, ali krajnje skockan kao gospodin? Nikakav problem. Čekiraj sledeće artikle: Calvin Klein košulja (2) na diskretne pruge, Scotch&Soda pantalone (1) interesantne bordo nijanse i matchy somotska kravata (4) istog brenda, te Cesare Paciotti 4US cipele (5) kao jak kontrast i Diesel sat (3) sa zlatnim detaljem.

Travel edition – Ukoliko si odlučio da otputuješ negde, onda pretpostavljamo da ćeš dočekati ponoć na nekom od velikih trgova uz veličanstveni vatromet. Naša preporuka? Toplo, ali fashionable: Diesel džemper (2) iz Black Gold kolekcije, Replay Hyperflex+ farmerke (4), Scotch&Soda kaput (1), uz nezaobilazne Timberland Kanađanke (5) i crveni (na radost) šal istog brenda (3).

 

Za novogodišnju noć je svakako najpotrebnije dobro društvo i veselo raspoloženje, a mi smo tu da ti dodamo i fashion notu uz koju ćeš ući u novo poglavlje glamurozno – ma gde bio. Popusti do 50% i naš tim te čekaju u radnjama u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u.