Fashion Company  Newsletter   Sve što vam treba ove sezone

Sve što vam treba ove sezone

 

U toku su izvanredni popusti i mislimo da je pravo vreme da upotpunite svoj ormar i nađete kvalitetne, moderne i oduvek željene komade, po odličnim cenama.

 

Evo nekih saveta na šta treba da se fokusirate u toku ovih Međusezonskih popusta na kojima su sniženja i do -40%.

 

Pored toga što su stvari atraktivne i što je reč o novim kolekcijama, izaberite i stvari koje su neophodne za zimske i jesenje dane. Topli džemperi, kaput do kolena i čizmice sa postavom od vune su komadi sa kojima ,,nema zime“.

 

Ne zaboravite i potpuno šik momente u kojima će sva pažnja biti uperena u vas, a koje nećete morati da kupite po punoj ceni.

 

Torbi nikad dosta naročito kada se radi o efektnim bojama i atraktivnom dizajnu koji će odlično ići uz jeans ali i elegantne komade.

 

I za kraj, ne zaboravite aksesoare koji su must have.

 

  1. SCOTCH&SODA džemper 2. TOMMY HILFIGER torbica 3. TOMMY HILFIGER mantil 4. LIU JO midi suknja 5. GUESS kaiš 6. MOU čizme

 

Kada su u pitanju momci, naravno da su kvalitetna, postavljena jakna i nepromočive čizme imperativ za ovu sezonu. Na odličnim popustima ćete pronaći i neophodne komade za ovaj period kao što su pantalone i duksevi.

 

U novoj kolekciji košulje su nešto što ne želite da preskočite, naročito na popustu do -40%.

 

U našoj ponudi od nedavno je i novi brend HUGO by Hugo Boss te je odlična vest da je i ovaj brend na popustu, a njegovi aksesoari će vas oduševiti.

 

  1. TOMMY HILFIGER košulja 2. CAMPER čizme 3. TOMMY HILFIGER jakna 4. SCOTCH&SODA duks 5. DSTREZZED pantalone 6. HUGO ranac

 

Čekamo vas dok traju popusti u svim Fashion Company radnjama kao i na online shop-u www.fashionandfriends.com .