SenidahxReplay – ovog leta Replay u krug!

SenidahxReplay – ovog leta Replay u krug!

Balkanska zvezda Senidah danas je objavila novi hit u saradnji sa brendom Replay! Istoimena pesma  i spot je najava kreativne saradnje sa čuvenim italijanskim modnim brendom i iz tog razloga pleni pravim Replay letnjim duhom!

Senidah Replay Denim Jeans Nova pesma moda fashion bassivity digital senidahxreplay jazz rnb

Svi outfiti u spotu napravljeni su od aktuelnih komada iz sezone proleće/leto 2021 pa ćete ove kombinacije moći da nosite u bilo kojoj prilici! Đuskanje u all denim kombinaciji ili ležerni stil u „pidžama“ odelu – Senidah je odobrila – zato samo Replay krug, u krug!

Senidah Replay Denim Jeans Nova pesma u krug bassivity haljina replay odelo moda fashion senidahxreplay

SANJAM REPLAY
I DODIR NA LOOP
DA SETIM SE, SMEJEM SE
DRHTIM KO PRUT
SVI IDU NA OFF
SVE PRIČE NA MUTE
SVE ŽENE U MENI
ŽIVE KAD SI TU!“

Melodija i refren koji nas nose i teraju da zaigramo u kako ona kaže: „Fuziji džez roka i r’n’b-ja“ sigurno će biti na vrhu top lista ovog leta, a već prema prvim reakcijama naslućuje se da dugo neće silaziti sa liste naslušanijih pesama u regionu.

Spot za pesmu „Replay“ predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje dobrog ukusa i urbanih modnih kombinacija. Osim impresivnih kadrova snimljenih na različitim lokacijama u Beogradu, scene obiluju zavodljivim stajlinzima sa potpisom brenda Replay koji savršeno prate atmosferu spota.

Senidah Replay Denim Jeans Nova pesma bassivity digital jazz rnb pesma u krug moda fashion senidahxreplay

Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha Replay brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju! Brend Replay su pored Senidah širom sveta predstavljala slavna imena kao što su: Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

Senidah Replay Denim Jeans Nova pesma haljina replay haljina cizme moda fashion bassivity digital senidahxreplay

 

Odabrane komade koje je Senidah ponela u spotu možete pronaći online na Fashion&Friends sajtu ili posetiti naše mono radnje i Fashion&Friends koncept radnje.

Ostavljamo vas da uživate u novoj numeri koja će obeležiti leto 2021! Spot pogledajte ovde.

Javite nam vaše utiske na našoj Instagram stranici i u komentarima ispod spota!

Vaš,

Fashion Company