Fashion Company  Newsletter   Savršeno skockana u svakoj varijanti

Savršeno skockana u svakoj varijanti

Jedva si se odlučila gde ćeš provesti najveseliju noć u godini, a onda je došla na red prava tortura – šta obući za tu najveseliju noć. Znamo da je izbor težak, i upravo zato smo odlučili da ti osmislimo tri sasvim različita outfita, za posve drugačija okruženja – a sve njih možeš da kupiš na popustu do 50%.

Home edition – Ukoliko si se odlučila za kućnu varijantu – imaš našu potpunu saglasnost. Intimna, ušuškana atmosfera uz uski krug prijatelja i voljenih osoba zvuči kao sjajan početak godine. I upravo zato tvoj outfit mora da ga isprati sa stilom – cozy, ali fashionable: Calvin Klein haljina (1), Mango čarape (3) od providne mrežice prošarane polka dots motivima koje dolaze u dve novogodišnje varijante – crvenoj i zelenoj. Kao obavezan crveni detalj predlažemo ti Guess narukvicu (4) sa srebrnim aplikacijama koja se idealno nastavlja na srebrni Tommy Hilfiger sat (2) koji će dati elegantnu notu tvom outfitu. Zarad postizanja vrhunske udobnosti predlažemo ti da čekiraš UGG papuče (5).

Party edition –  Želiš da zakoračiš u Novu godinu bombastično i glamurozno? Onda je Mango Party kolekcija savršen odgovor za osnovu tvoje kombinacije. Haljina (1) pomenutog brenda predstavlja vrhunac party glamura, a savršeno je dopunjuje torba (3) iz iste kolekcije koja će svojim nesvakidašnjim izgledom pivući pažnju celog kluba. Steve Madden salonke (4) nameću se kao prirodan izbor, jer ovaj brend predstavlja sinonim za vrhunski clubbing. Savetovali bismo ti da ne preteruješ sa nakitom, te bismo ti predložili da pogledaš Guess viseće minđuše (2).

Travel edition – Ukoliko si otputovala, šansa da ćeš dočekati ponoć na nekom od gradskih trgova je 99,99% – i zato se dobro obuci! Ovo ne znači da ne možeš da budeš skockana i da svojom kombinacijom nećeš odudarati od mase. Desigual jakna (1) interesantnog veza i svojom  metalic crvenom bojom toliko je efektna da će sigurno privući poglede mnogih. Za ispod ti predlažemo da pogledaš oversized Tommy Hilfiger džemper (4) i Diesel Slandy farmerke ravnog kroja (2) koje možeš da uvučeš u stabilne i udobne Cesare Paciotti 4US čizme (5). Sve ostalo što ti je potrebno za provod na trgu možeš da spakuješ u Replay ranac (3).

 

Iako dobro društvo i smeh garantuju nezaboravnu novogodišnju noć, to ne znači da u novo poglavlje ne treba da uneseš dozu glamura svojim outfitom. Popusti do 50% i naš tim te čekaju u radnjama u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i Fashion&Friends online shop-u.