PRVI KRUG SNIŽENJA JE POČEO!

PRVI KRUG SNIŽENJA JE POČEO!

Jingle bells, Jingle bells!
Praznici nam stižu, a sa njima i nezaobilazna sniženja komada vaših omiljenih brendova. Najatraktivnije modele

iz sezone jesen/zima 2020 možete sada naći na popustu do 50%!

Bilo da birate poklone za svoje drage ljude ili ste poželeli da za kraj godine obradujete sebe, na našem onlajn šopu www.fashionandfriends.com ,u našim mono radnjama kao i Fashion and Friends prodavnicama vas čeka ta dugo priželjkivana topla dukserica, udobne čizme za hladne dane koji dolaze ili jakna u kojoj zamišljate da provedete novogodišnju noć.

Kolekcija FW20 bila je puna kako klasičnih krojeva koji pristaju svim tipovima, tako i onih neobičnih koji pristaju samo hrabrima! Brendovima Diesel, Scotch&Soda, Calvin Klein, Guess, Replay, Miss Sixty, inspirisali smo i ulepšali vašu 2020. godinu. Sada želimo da ovaj decembar kojim je pozdravljamo pamtite po zaista dobrim popustima na sve brendove iz naše ponude!

Iako se poklonu u zube ne gleda, ne sumnjamo da će, topla kapa, vuneni džemper ili kožna torba biti zaslužne za osmeh na licu vaše voljene osobe!

Posetite online shop www.fashionandfriends.com, mono radnje kao i Fashion&Friends radnje i uverite se u kvalitet i dobre cene, jer kao i u svako doba pa tako i u praznično, mi mislimo na naše prijatelje!

Vaš Fashion Company