Fashion Company  Newsletter   Prolećno putovanje u novim komadima

Prolećno putovanje u novim komadima

Sigurni smo da želiš da ti predstojeće prolećno putovanje bude nezaboravno i zato ti predlažemo da se obraduješ bar jednim #MustHave komadom iz nove kolekcije. Najbolje od svega je što se baš svi komadi koje smo izdvojili za tebe nalaze na -30% sniženja:

Kada putuješ, vrlo je bitno da se opremiš za sve vremenske uslove i zato obavezno ponesi Diesel nepromočivu jaknu (1). Tommy Hilfiger teksas jaknu (2) ćeš lako ukombinovati uz Calvin Klein duks (3) crvene boje i jarko žuti Diesel duks (3), ali i uz Scotch&Soda košulju (5) zelenkastog odsjaja.

 

Svetli jeans ćeš lako mix&match-ovati uz ostale komade, a mi te savetujemo da ugrabiš Replay Anbass model (6) – neverovatno udoban i trajan. Uz ovaj jeans možeš da nosiš različite komade obuće, a mi ti ovaj put predlažemo da pogledaš Timberland cipele (9), vazdušaste Saucony patike (10) ili pak Premiata patike (11) sa jarko žutim detaljem.

 

Prilikom obilaska grada moraš da se pobrineš da poneseš sve neophodne stvari – a njih je najbolje da spakuješ u sporty Superdry ranac (7). Takođe, iako i dalje nismo osetili proleće u punom jeku, pobrini se da se zaštitiš od sunca Tommy Hilfiger kačketom (8).

 

Svi ovi komadi te čekaju na -30% u našim prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends e-shopu.