Personalizovane kanađanke osvojile su vaša srca

Personalizovane kanađanke osvojile su vaša srca

Koje reči, crtež, misli vas najbolje opisuju?

Na to pitanje su odgovarali naši pratioci, prijatelji i influenseri, kada bismo ih obavestili da mogu kupiti čuvene Timberland kanađanke i uz to dobiti ispis po želji na njima!

U Galeriji Belgrade u novoj „zelenoj“ Timberland radnji organizovana je aktivacija tetoviranja čizama koja je privukla mnoge ljubitelje ovog svetski poznatog brenda.

Sa radošću su nam se pridružili i naše kolege i saradnici. Influenser Nichim Izazvan je Timberland čizme personalizovao njegovom poznatom krilaticom: Sport i lepo ponašanje.

Dok se stilistkinja Kristina Bekvalac savršeno uklopila sa sinom Noom, i sada gradom šetaju istim, išaranim koracima.

Naši pratioci i kupci takođe su imali priliku da dobiju personalizovane čizme, učestvujući u Instagram kao i u in store darivanju. Izvučeni srećni dobitnici su bili sa nama na druženju i podelili svoje prve utiske o čizmama koje su uvek bile sinonim za urbano i posebno.

Svako ko je odlučio da prošeta Galerijom, svrati u Timberland radnju i kupi svoj par žutih čizama mogao je da ih personalizuje po sopstvenoj želji.

Želja nam je da ovakvom i novim sličnim akcijama ponovo obradujemo naše verne kupce, kako bismo iskazali zahvalnost za dugogodišnje poverenje.

Ako ste ipak ljubitelj online kupovine Timberland čizme, patike, rančeve i sve ostalo možete pronaći na našem webshopu: https://www.fashionandfriends.com/rs/

P.s. Čeka vas popust od 25% na kolekciju jesen/zima 2020 koji traje od 04.12 do 07.12. Požurite!