Fashion Company  Blog   OTVORENE TRI NOVE PRODAVNICE FASHION COMPANY U BEO ŠOPING CENTRU

OTVORENE TRI NOVE PRODAVNICE FASHION COMPANY U BEO ŠOPING CENTRU

Od jedne radnje u 1989. godini do preko 110 maloprodajnih objekata širom regiona, Fashion Company se tokom proteklih decenija razvio u najvećeg modnog retailera u jugoistočnoj Evropi. Otvaranjem tri nove modne adrese Fashion&Friends, Guess i Superdry u BEO Shopping Centru, kompanija je napravila još jedan korak ka zauzimanju samog vrha kad je vrhunska kupovina sa stilom u pitanju.

 

FASHION&FRIENDS

Vodeći regionalni multibrend lanac prodavnica predstavio je novu modnu meku koja će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja dobrog šopinga. Prodavnica se prostire na 511 kvadrata i donosi nove, chic kolekcije svetskih modnih brendova koji diktiraju trendove svake sezone, kao što su Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Levi’s, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Superdry, Patrizia Pepe, Timberland, Steve Madden, UGG, Camper, Scotch&Soda, Philippe Model, Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi.

 

 

GUESS

Ljubitelje ikoničnog američkog brenda, koji već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur, obradovaće raskošna ponuda odeće, obuće i aksesoara na 192 kvadrata luksuzno opremljenog prostora.

 

SUPERDRY

Britanski urbani brend odvažno kombinuje trendove i različite uticaje od svog osnivanja, vodeći se motom – Mi kreiramo garderobu, vi stvarate priče. Nova radnja se prostire na 172 kvadrata i nudi aktuelnu žensku i mušku kolekciju koja je opuštena, ležerna, ali istovremeno moderna i sveža.

 

 

Posetite nove prodavnice Fashion Company u kojima vas očekuje i do 50% popusta na kolekciju proleće/leto 2020.