Fashion Company  Newsletter   Osvoji nove krajeve u svežem outfitu

Osvoji nove krajeve u svežem outfitu

Možemo da se složimo da je proleće idealan trenutak da otkriješ nove kutke sveta – i dopuniš svoj foto album prekrasnim slikama u kojima ćeš uživati dugo nakon odmora. Međutim, da bi sve to bilo tako savršeno, potrebno je da se pametno spakuješ i dopuniš svoje travel outfits korisnim, ali krajnje fashionable komadima koji su sada na -30%:

Tommy Hilfiger duks (1) je tako lagan i veseo, a slaže se sjajno uz skinny jeans i pantalone jarkih boja. Ali ako više voliš basic kombinacije za sam put ti predlažemo da čekiraš Levi’s ripped jeans (7). Znaš li šta još ide dobro uz jeans? Calvin Klein top kajsijaste boje (5). Moraš da budeš spremna svakog trenutka da ugrabiš sunce, i zato preko njega obuci laganu Desigual jaknicu (3) slične boje. A ukoliko se uputiš u romantičnu šetnju, onda svakako ne propusti da prošetaš Replay prugastu haljinicu (2) – best seller u kome ćeš uvek biti u trendu.

 

Jarke boje tako dobro izgledaju na fotkama, i stoga obogati svoj outfit nekim upadljivim detaljem poput Tommy Hilfiger kačketa (8), Guess žutog ranca (6), Desigual floralne marame (9) ili pak koralno crvenom Liu Jo tašnom (12).

 

Duge šetnje novim gradovima zahtevaju izuzetno udobnu obuću, ali ko kaže da ona ne može da bude krajnje fashionable? Timberland patike (10) i ekskluzivni UGG model (11) ćeš lako ukombinovati sa gotovo svim outfitima.

 

Opremi se za svoj prolećni beg od svakodnevice uz Mid Season Sale i odabrane komade na -30% popusta u svim našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali i u Fashion&Friends e-shopu.