Fashion Company  Aktuelnosti   Ostvari savršen navy look

Ostvari savršen navy look

Da li si ljubitelj prugica, tamnog denima i teget boje? Onda ne smeš da propustiš naš predlog vrhunskih navy artikala koje sada možeš da kupiš na finalnom sniženju sa popustima do 70%.

Navy & Sale

Zaštitna boja brenda Tommy Jeans je teget, te ga ne smeš zaobići u svom pohodu na navy komade. Freddy Chino bermude (3) idu savršeno uz polo majicu (1) na prugice istog brenda.

Prugice možemo da pronađemo i na brojnim Scotch&Soda komadima, što ne čudi s obzirom da je brend svoj identitet izgradio komadima inspirisanim prirodom i avanturizmom. Nama dva najdraža mornarska artikla su svakako lagani džemper (9) i majica (5) sa V izrezom. Oba rešenja idu savršeno uz klasične Levi’s (6) 501 Original fit farmerke sa nautičkim twistom.

Od kupaćih kostima izdvajamo Superdry (7) nešto kraće dužine sa horizontalnim prugicama i Calvin Klein (10) standardne dužine, ali na vertikalne messy prugice.

Timberland brodarice (4) čine nezaobilazni fokus tvojih nautičkih kombinacija. Zbog klasične teget boje lako ćeš ih ukombinovati sa različitim bojama svojih bermuda ili pantalona. Za plažu ti predlažemo da čekiraš Superdry (8) papuče tamno teget boje sa akcentovanim neonsko žutim detaljem.

Konačno, morska kombinacija bi bila nezamisliva bez dodatka vodootpornog sata. Kao najbolje rešenje predlažemo ti Diesel (2) Mega Chief sat neonskih skazaljki i pozadine koja se preliva od plave ka bordo boji.

 

Sve što je preostalo jeste da sa ovim spiskom posetiš neku od naših radnji u kojima je aktuelno finalno sniženje. Čekamo te u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i u Fashion&Friends online shop-u.