NUMBERS

1.Postoji nešto posebno u Fashion Company. To je osećaj ponosa koji dolazi od rada sa svetski poznatim brendovima urbane mode i talentovanih zaposlenih koji nose posao. Naš jedinstveni korporativni sistem nudi stalne mogućnosti za razvoj veština svetske klase i zavidnu karijeru; Trenutno brojimo 760 zaposlenih i sve nas je više.

 

2.Na neki način, znamo se već 29 godina. Možda nas smatrate dobrim prijateljem. Ali i dobri prijatelji mogu da rastu zajedno na nove i uzbudljive načine.

 

Mi smo na novom putu rasta, koji nam garantuju naši brendov, naša finansijska snaga, naš regionalni doseg, naša konkurentna maloprodaja i snažna posvećenost našeg menadžmenta i zaposlenih.

 

3.Maloprodaja u Fashion Company je zaista posebna kreacija. To je više od mreže regionalnog distributera modnih brendova; to je prilika da budemo deo nečega što utiče na kvalitet i način života.

Imamo više od 16,5K m2 urbanog i dizajniranog prostora, prepunog iznenađenja za potrošače.

 

4.Sa rastućim brojem kupaca, naše putovanje ka uspehu usredsređuje se na postizanje vrhunskih rezultata u posećenosti maloprodajne mreže u regionu kao jedne od najcenjenijih kompanija u urbanim segmentima industrije.